ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');

Boekhouding software


Gebruiksvriendelijke en betrouwbare boekhouding software – een must voor elke efficiënte en succesvolle organisatie. Voor sommige ondernemers is de boekhouding een last waar ze zich liever niet te veel mee bezig willen houden. Goede software voor de boekhouding kan u heel wat tijd en frustratie besparen. First Line Automatisering is een onafhankelijke partij die u adviseert, begeleidt en ondersteunt.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Vragen over boekhouding & software

First-Line is een “expert-center administratieve software”. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Of het nou technische vragen over het programma betreft of vragen over de boekhouding zelf. Wist u trouwens dat u ons ook kunt inschakelen voor tijdelijke (incidentele) administratieve ondersteuning? Wij helpen u ook bij het vinden van kwalitatief administratief en financieel personeel, indien gewenst. Zo houdt u als ondernemer meer tijd over voor andere zaken.

Lokale en online boekhouding software

Naast software waarmee u lokaal op uw computer boekhoudt, bestaan er vele online oplossingen. Steeds meer ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf profiteren van de voordelen die dergelijke online boekhouding software met zich meebrengt:

  • Overal en op ieder moment toegang tot uw gegevens
  • Efficiëntere samenwerking met uw accountant
  • Geen handmatige updates

Enkele voorbeelden van online boekhoudprogramma’s waar First Line Automatisering ondersteuning voor biedt zijn Exact OnlineTwinfieldiMUIS en MINOX. In sommige situaties is een online boekhoudpakket niet gewenst, om wat voor reden dan ook. Bekijk de boekhoudsoftware waar u ons onder meer voor in kunt schakelen.

Wil je online je internet boekhoudpakket aanvragen? Dat kan!

Internet boekhoudpakket aanvragen

Meer weten?

Wilt u weten welke software voor uw boekhouding geschikt is? Heeft u vragen over uw huidige softwarepakket?

ADVIESGESPREK AANVRAGEN