ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');

iMuis


iMUIS is administratieve software voor accountants en ondernemers. First-Line biedt ondersteuning voor deze en andere administratieve software. Twijfelt u of iMUIS voor u geschikt is? Wilt u de software in uw organisatie introduceren maar heeft u geen idee waar te beginnen? Dan zit u goed bij First-Line als expert center administratieve software.

Adviesgesprek aanvragen

Over MUIS en iMUIS

MUIS Software is al sinds 1984 leverancier van administratieve software. Een zeer ervaren partij die de ontwikkelingen in de markt op de voet volgt en alle software in eigen huis ontwikkelt. MUIS Software biedt de volgende producten:

  • iMUIS MKB- en Handelssoftware (business software)
  • iMUIS Online: online boekhouden voor ondernemers
  • Accountancy software, van internetboekhouden tot en met de jaarrapportage

iMUIS – de software van MUIS – is gemakkelijk te bedienen. De programmatuur is veilig, efficiënt en voordelig.

Log hier in bij iMUIS

iMUIS, voor wie geschikt?

MUIS biedt software voor de ZZP’er, het MKB, verenigingen en andere organisaties. De software is modulair uit te breiden met allerlei toepassingen. Een pakket voor complete financiële administratie, een module voor inkoop, bankieren, relatiebeheer, uren en declaraties, en ga zo maar door! U kunt gemakkelijk overstappen naar iMUIS.

Meer weten over iMUIS?

De medewerkers van First-Line bieden ondersteuning voor iMUIS. Van vragen over de installatie tot aan vragen over het gebruik, onze professionals helpen u verder. Met een financiële achtergrond en een jarenlange ervaring kunt u rekenen op vakkundige ondersteuning. Bovendien kunt u bij ons terecht voor hulp bij de selectie uit het enorme aanbod administratie-software. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu online uw internet boekhoudpakket aan