ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');

Nieuw in iMUIS en iMUIS Online 4.6.6

19 november 2020 | Kantoornieuws


Nieuwe look and feel

Komende tijd krijgt iMUIS Online een nieuwe look and feel. De eerste fase is met deze release afgerond. Dit zie je terug in de gewijzigde lay-out en werking van de stamtabellen. Je kunt nu namelijk:

  • kiezen voor een dark of light modus;
  • kiezen hoeveel rijen in het overzicht worden getoond;
  • direct bewerken van een regel.

iMUIS Online RGS brugstaat

In iMUIS Online kun je voortaan de nieuwe XML-standaard voor het uitwisselen van grootboeksaldi op basis van RGS gebruiken.

Nieuwe optie voor SMTP instelling in iMUIS en iMUIS Online

De werking van het versturen van e-mails via KING Software i.p.v. via je eigen e-mailinstellingen (zoals Outlook), is verbeterd. De kans dat jouw verstuurde e-mail nu door de ontvangende partij wordt gezien als spam is hiermee een stuk kleiner geworden.

Hernummeren iMUIS Online boekingsregels

Het is vanaf nu mogelijk om boekingsregels per jaar, periode en dagboek te hernummeren in iMUIS Online. Dit is vooral handig als je herkende regels bij het inlezen van dagafschriften direct verwerkt. Zo kun je op een later tijdstip de overige regels hernummeren en staat alles weer op volgorde.

Meer informatie over hoe jij gebruikmaakt van de nieuwe features? Neem dan contact ons op. Mail je vraag naar info@first-line.nl of bel naar 0546 – 62 99 20

Terug naar overzicht

Vraag nu online uw internet boekhoudpakket aan