ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');

iMUIS online koppeling: Debiteuren365

9 april 2020 | Geen categorie


Met een koppeling tussen Debiteuren365.nl en iMUIS Online is het mogelijk om debiteurdata en factuurgegevens te importeren in Debiteuren365.nl. Gedurende de dag wordt er een aantal keer een automatische import gegenereerd. Hierdoor beschik je over de meest recente informatie en kun je optimaal gebruik maken van de debiteurenbeheersoftware.

Stuur je facturen vanuit Debiteuren365.nl? Dan kun je deze gegevens naar iMUIS Online exporteren.

Het debiteurenmanagementsysteem

Het automatische debiteurenbeheersysteem van Debiteuren365.nl kan eenvoudig aan meer dan 850 boekhoud- en ordersystemen worden gekoppeld. Met het systeem maak je gebruik van standaard herinneringen en procedures of je kunt het juist volledig inrichten naar jouw eigen wensen. Uiteraard behoort het automatisch versturen van herinneringen (zowel per e-mail als in print) tot de mogelijkheden. Wil je het sturen van herinneringen niet automatisch laten verlopen? Geef dit dan eenvoudig per debiteur aan.

Software op maat

De software van Debiteuren365.nl wordt volledig in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor wordt er optimaal ingespeeld op jouw wensen en bieden zij ook oplossingen op maat aan.

Altijd weten wat de status is van jouw debiteurenbeheer?

Debiteurenbeheer365.nl werkt met een overzichtelijk online dashboard. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je debiteurenbeheer. Ook wanneer je je debiteurenbeheer volledig aan hen uitbesteedt kun je altijd inloggen om de status te bekijken.

Meer informatie? Via onze supportafdeling geven we je advies en helpen je met het realiseren van koppelingen met iMUIS Online.

SUPPORT

Terug naar overzicht

Vraag nu online uw internet boekhoudpakket aan