ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');

Snelstart


Zoekt u een dealer van SnelStart? Sinds maart 2012 is First-Line officieel dealer. Met name ZZP’ers, het kleinbedrijf en MKB’ers maken gebruik van de administratieve software van SnelStart.

Adviesgesprek aanvragen

SnelStart, welke mogelijkheden?

Bij SnelStart vindt u altijd een pakket dat bij uw situatie past. De software biedt verschillende oplossingen voor zowel ondernemers als accountants. U kunt uw eigen bundels samenstellen. Voor ondernemers lopen de mogelijkheden uiteen van een eenvoudig pakket tot een volledig geautomatiseerde workflow. Voor accountants betekent dat een praktische accountantsregeling waarmee u de beschikking heeft over alle SnelStart-programma’s. Bovendien is het mogelijk om online te werken met de software onder bepaalde voorwaarden.

Voordelen SnelStart

SnelStart biedt verschillende voordelen:

  • Eenvoudig te bedienen
  • Makkelijk uit te breiden
  • Programmatuur in begrijpelijke taal

Met SnelStart houdt u grip op uw resultaten. Het is een gemakkelijk programma dat u tijdwinst oplevert. Extra tijd die u als ondernemer heel goed kunt gebruiken. Niet voor niets is de slogan van SnelStart “Slim, Simpel, Solide”.

Is SnelStart voor u geschikt?

Bent u benieuwd of SnelStart voor u geschikt is? First-Line helpt u bij de keuze van de voor u meest geschikte administratie software. We zijn 100% onafhankelijk en adviseren altijd een softwarepakket dat bij u past. Werkt u al met dit pakket en heeft u vragen over SnelStart? Neem gerust contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu online uw internet boekhoudpakket aan